Jdi na obsah Jdi na menu
 


Simona

8. 5. 2011

            Simona

SIMONA

 

SIMONA BABČÁKOVÁ
 
 
Comeback - Simona (Simona Babčáková)
zdroj: Nova.czComeback - Simona (Simona Babčáková)
 
 

Simona Bůčková (38) je drsná, životem vycepovaná barmanka. Matka dvojčat Saši a Lexy. Samoživitelka, která ví, že co si nezařídí, to nemá, spoléhá především sama na sebe a umí v tom chodit. Zejména Tomáš si k ní chodí pro rady a uklidnění. Manžel od ní utekl a vzal si s sebou kromě dětí všechno, co pobral. Simona prakticky pořád pracuje ve své Hospodě u Jezevce, takže má na své děti minimum času. Pro hrubé slovo nejde daleko.

 

Simona Babčáková (* 21. února). Osobitá herečka a žákyně improvizátora Jaroslava Duška vystudovala Zlínskou školu umění, prošla scénami Městského divadla Zlín a pražského Divadla v Dlouhé, působila též v Klicperově divadle v Hradci Králové (Král Lear, Cizí kněžna, Tři sestry, Pokoušení a další). V současné době je členkou souboru Dejvického divadla v Praze, kde zazářila kupříkladu v inscenacích Tři sestry, Kouzelná flétna, Tramvaj do stanice touha, Love Story, Černá díra, Spřízněni volbou. Za své výkony na jevišti byla nominována na cenu Alfréda Radoka.

 

Uvádí i své vlastní improvizační večery Second sekec aneb Hlava nehlava, kam si každý měsíc zve různé hosty. Objevila se v televizním filmu Stop a seriálu Dobrá čtvrť; hrála ve filmu Jana Hřebejka U mě dobrý (2008), obsazena byla i do Nestydy (2008). Zahrála si také ve snímcích Nuda v Brně (2003), Město bez dechu (2003), Choking Hazard (2004), Stop (2007), Děti noci (2008), Comeback (2008).

 

Simona Babčáková

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář