Jdi na obsah Jdi na menu
 


Saša

8. 5. 2011

                                   Saša

SAŠA

 

MARIE DOLEŽALOVÁ
 
 
comeback - Saša (Marie Doležalová)
zdroj: Nova.czcomeback - Saša (Marie Doležalová)
 
 

Saša (16) alias Alexandra Bůčková je Ivina nejlepší kamarádka. Bydlí přes chodbu a moc toho nenamluví, už si totiž zvykla, že ji málokdy někdo poslouchá. Nemůže se ubránit dojmu, že ji všichni přehlížejí, světlo se zřejmě kolem ní tak zvláštně láme, že není vidět. Má pocit, že je v životě předurčena k prohrám, a každá událost, ke které kolem ní dojde, ji v tom pocitu jenom utvrdí. Smůla se jí lepí na paty jako psí exkrementy v parku, ale ona se kvůli tomu nerozčiluje. Má ráda školu, ale snaží se to utajit, aby ji spolužáci nezlynčovali.

 

Marie Doležalová (* 24. ledna). V roce 2007 ukončila studia na Pražské konzervatoři. Zahrála si například princeznu v televizní pohádce Lojzička je číslo či hada Ká v představení Kniha džunglí v divadle Solidarita. Obsazena byla také do her Strašnického divadla Bílá vrána a Popcorn. Epizodní roli dostala v seriálu Ordinace v růžové zahradě (Saša Jurigová). Dosud největší úspěch sklidila za v citech tápající dospívající Išku v celovečerním snímku Karin Babinské Pusinky.

 

Největším relaxem je pro ni plavání, ráda se také toulá pražskými uličkami a poslouchá hudbu Jarka Nohavici, Zuzany Navarové nebo Radůzy; sama je členkou hudebně-divadelní skupiny Olats Otesoc. Čte knihy Michala Ajvaze, blízké jsou jí myšlenky filozofa Osha. Z nabídky televizního programu upřednostňuje sitcom, zejména Červeného trpaslíka a Simpsonovi.

 

Marie Doležalová

 

Xindl x Anděl Marie Doležalová                

 

 

Marie Doležalová

 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář