Jdi na obsah Jdi na menu
 


Lexa

8. 5. 2011

             Lexa

 

LEXA

 

MATOUŠ RUML
 
 
Comeback - Lexa (Matouš Ruml)
zdroj: Nova.czComeback - Lexa (Matouš Ruml)
 
 

Lexa (16) alias Alexandr Bůček je Sašino o 4 minuty starší dvojče. Na rozdíl od sestry mu nechybí sebevědomí ani odvaha, spíše naopak, příroda mu však ubrala někde jinde. Podle Ivy je Lexa pako a debil a vlastně není daleko od pravdy. O co víc je Lexa neschopnější, o to větší chuť má vrhat se do věcí po hlavě. Je přesvědčený, že s ním Iva jednou bude chodit, jen jí to prostě ještě nedošlo. S radostí čerpá nové podněty; když si jej Ozzák vybere jako učedníka své svérázné životní filozofie, neváhá ani vteřinu a vrhne se po hlavě do „studia“.

 

 

Matouš Ruml (* 4. října) se do povědomí diváků dostal zejména díky televizním seriálům Letiště, kde si zahrál Vítka Halase (2006), a Život na zámku (1996), v němž získal roli Pavlíka. Zahrál si i v televizním filmu Tajemství Lesní země (Jindra, 2006) či v absolventském představení Divadla Konzervatoře (Dik) Hodina mezi psem a vlkem. Představení mělo svou pražskou premiéru v divadle Na Prádle.

 

Další hereckou příležitost dostal v představení Ťululum v Žižkovském divadle Járy Cimrmana; ve Stavovském divadle si zahrál v představení Arkádie.

 

 

Matouš Ruml

 

Lexa je i na faceboku staň se jeho kamarádem!

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář